Sivut

keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Ensimmäinen hallitoko

Tokotauko on nyt ohi ja tänään starttasi meidän hallivuoro. Oli aivan mahtavaa päästä sisätiloihin tokoilemaan, koska säät ovat olleet melko kurjat ja meidän harjoittelut ovat rajoittuneet olohuoneeseemme. Tilaa on ollut melko vähän, joten pidemmistä luoksetuloista ym. on vain saanut haaveilla. Nyt onneksi päästään kerran viikkoon hallille kevääseen asti. Ohjausta meillä ei vuorolla ole, mutta jakaudumme pareihin jolloin liikkuroinnit ja muut onnistuvat. 


Päätin ottaa tämän päivän treenit totutteluna halliin. Rontti on aikaisemmin ollut hieman säikkynä tuossa kyseisessä hallissa, mutta nyt jännitystä ei huomannut tippaakaan. Alkuun oli paikkamakuu, joka sujui kivasti. Rontti hieman kyttäili ympärilleen, mutta se oli ihan ymmärrettävää hallin ovea rämisyttävän tuulen vuoksi. Luoksepalatessa Rontti ennakoi sivulletuloa ja tähän ajattelinkin ensikerralla pyytää liikkurointia, jotta saataisiin karsittua tapa pois. Otin myös liikkeestä seisomisia, jotka olivat hieman hitaita. Seuraaminen sen sijaan oli oikein mallikasta, tosin Rontti hieman edistää. En toistaiseksi kuitenkaan puutu siihen kauheasti, koska nyt koira on tajunnut pitää kontaktia ja pysytellä hyvällä etäisyydellä jalastani. Toistaiseksi en ole tähän käyttänyt käskyä, mutta nyt on varmasti hyvä hetki nimetä liike. (Olen siis onnistunut pilaamaan seuraa-käskyn totaalisesti ja päätin opettaa uuden.) 


Mahtavat treenit, koska ajattelin tämän kerran olevan vain totuttelua. :) Sunnuntaina menemme taas hallille agilityn merkeissä. Meillä alkaa kuuden kerran mittainen kurssi ja luulen Rontin pitävän siitä.

 

Ei kommentteja: