Sivut

sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

No nyt se ruutu

Tänään viimein sain tehtyä sen paljon puhumani ruudun. Käytiin tekemässä se lenkin jälkeen läheisen koulun kentälle. Lumien ollessa maassa meillä oli ongelmana koiran vauhti. Ruudulle kun painellaan sata lasissa, niin lumella menee pitkäksi. Nyt kenttä oli kuitenkin sulanut tarpeeksi, joten pelkoa luisumisesta ei ollut. Tosin tietty hieman luistaa, koska edelleen menee täysiä ja alustana on hiekka, joka kuitenkin vähän luistaa. 

Ruutu meni melko kivasti, tosin ensimmäisellä yrityksellä Rontti sai varastettua palkan. :) Näin aluksi vien palkan koiran kanssa yhdessä ruutuun, jotta näkee sen. No mentiin viemään ja Rontti ei millään voinut vastustaa herkullista purkkiruokaa, vaan varasti. Seuraavilla kerroilla varauduin pitämällä pannasta, kun veimme namit. Rontti (ahne kun on) pyrkii ruutuun vauhdikkaasti ja piippaa ennen lähtölupaa. Eli hyvällä mallilla liike on, koska tykkää siitä. Edes kentällä olleet pojat polkupyörineen eivät koiraa häirinneet. Ruudun jälkeen otin vielä luoksetulon ja liikkeestä maahanmenon ilman namipalkkaa. Rontin mielestä kun se namipalkka on paras, joten täytyy jo kisat mielessä ottaa treenejä "ilman palkkaa". Rontti ei noista kehuista niin välitä. 
                      
                               

2 kommenttia:

Eija-h kirjoitti...

Komea koira sulla=) Mitä rotuja siinä on?
Kivaa nähdä kun sekarotuisenkin kanssa harrastetaan tokoa=)

Sonja kirjoitti...

Rontti on rottweiler, sakemanni, saksanseisoja, australianpaimen, karhukoira, samojedi, bokseri-mix. :) Myös amstaffia ilmeisesti ripaus. Meillä toko on hieman jäässä, koska kotona vaan treenaillaan. Tällä hetkellä ei meidän kerhossa ole tokoryhmässä paikkoja vapaana, mutta toivotaan tilanteen korjaantuvan. Kyllä sitä aina muiden näkökulmaa kaipaa. Agility alkaa kesäkuussa, joten sinne tarkoitus hakea.