Sivut

keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Hyppy

                               
                                
Kuten jo aikaisemmassa blogauksessani mainitsin, niin meillä on Rontin kanssa jäänyt hypyn opettelu vähäiseksi. Syynä on ollut tokoesteen puuttuminen. Kentältä se kyllä löytyy, mutta koko kenttä on talvella lumen peitossa. Toinen ongelma on ollut, että este on lukkojen takana, joten sitä voi käyttää vain ohjatuissa treeneissä.

Erästä toko-sivua selatessani huomasin, että kouluttaja oli hoitanut alkuopetuksen kahden ämpärin ja mopin avulla. :) Olimpas ollut tyhmä, kun en ollut tätä itse keksinyt. No eikun estettä siis väsilemään.

Tein itse esteen mopista, jonka laitoin sohvan ja pöydän väliin. Mopin päälle asettelin vielä viltin, jotta este näyttäisi kiinteältä. Eihän se kovin hieno ole, mutta ajaa asiansa "hyppy"-käskyn opettamisessa. Nyt voin talvella treenailla ja toivottavasti oikealle esteelle päästäessä liike olisi jo valmis.

Mielestäni alokkaan hyppy on kuitenkin vaikeampi kuin avoimen. Rontti meinaa aina hypyn jälkeen istahtaa, vaikka pitäisi seisoa ja mielellään hyppäisi myös takaisin. Hyvänä puolena tässä on, että jos joskus avoimeen päästään, niin homma tulee sujumaan helposti. :)

Ei kommentteja: