Sivut

keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Tokokausi avattu

Tänään meidän ohjatut tokoilut viimein starttasivat Riitta Korrin johdolla. Itsellä ei tauon jälkeen ollut mitään suuria odotuksia, mutta Rontti veti hommat yllättävän hyvin. Ekalla kerralla katsoimme liikkeiden tilanteita. 


Alkuun lähdimme seuraamisella, joka ei meillä ole se vahvin. Rontti kuitenkin suoriutui siitä todella hyvin. (Palkkasin muutoman askeleen päästä, koska nyt ei mitään suoritusta vaadittu, vain vähän yleistä tasoa.) Sitten oli vuorossa käännös vasempaan. Tämäkin meni superhyvin, koska kotona se ei suju ollenkaan. Ei takaosan käyttö mitään hyvää ollut, mutta kotona se ei ole toiminut ollenkaan. Ohjeeksi käännöksen harjoittelua namiavulla.


Sitten otettiin paikkamakuuta koirat ringissä, nenät ulkopuolelle. Pelasin varman päälle ja en mennyt kuin parin metrin päähän. Makasi kivasti häiriöistä huolimatta, mutta vinkui muutoman kerran. Tätä vinkumista meillä on ilmennyt hallissa, joten en vielä jaksa siitä stressata. Mikäli jatkuu nyt ulkotreeneissä, niin täytyy asiaan puuttua.


Katsottiin myös merkkiä, johon kotona menee kivasti lyhyeltä matkalta. Tänään se ei onnistunut, mutta Riitta oli myös sitä mieltä, että erilainen merkki vaikuttaa. Eli tässä nyt läksyksi treeniä erilaisilla merkeillä.


Ruutu sujui kivasti, koska Rontti sinne menee mielellään. Otettiin sitä näyttönä ja koira hakeutui sinne kivasti. Ohjeeksi tuli hyvän paikan vaatiminen, koska nyt halukkuus ruutuun menemisellä on kohdallaan.


Luoksetulosta katsottiin pysäytyksiä. Nehän on meillä alkutekijöissä, joten otettiin pallon avulla. Eka kerta sujui ihan hyvin, mutta tokalla Rontti alkoi ennakoimaan. Tähän saimme kommentin harjoitella esim. tolpan kiertoa ja siinä pysäytystä, koska alkaa heti ennakoimaan.


Kurssista jäi hyvät fiilikset ja ensikerralla on "yksityisopetusta". Jokainen saa siis valita pari liikettä johon perehtyy. Ajattelin valita seuraamisen ja mahdollisesti jäävät noita möllejä silmälläpitäen. 



Ei kommentteja: