Sivut

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Möllitoko

Vihdoin ja viimein sain kerättyä rohkeutta ja ilmoittauduin Rontin kanssa möllitokoon. Luokaksi valitsin nakkiluokan, jossa on sallittua pitää nami esillä. Suunnitelmissa on kuitenkin vetää koe läpi viralliseen tapaan, joskin liikkeiden välillä ajattelin palkata. 


Syy nakkiluokkaan on seuraaminen. Se ei vieläkään suju meillä tarpeeksi hyvin, joten ajattelin lyhyen kaavion olevan parempi. Luokan liikkeet saa suorittaa hihnassa, mutta ajattelin suorittaa ne ihan virallisesti. Toukokuussa sitten mennään katsomaan miten homma sujuu, odotukset ei kyllä ole korkealla. :) Ideana on vaan korkata kokeet, jotta suurin kynnys niihin poistuu.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Me ollaan Mallan kanssa menossa UMN viralliseen kokeeseen 19.5. :D eiikä ne liikkeet nyt ihan niin valmiita ole ;p

orvokki kirjoitti...

Mekin käytiin Lucan kanssa ekoissa virallisissa nyt vkonloppuna -> Alo1 :). Ja meilläkään ei seuraaminen ole läheskään kunnossa vielä!! Oisit nähnyt minkälaista haahuilia Luca tarjosi kokeissa :O. Mutta onneksi muut liikkeet meni paremmin, niin ei tarvinut hävetä :D. Rohkeasti vain, kyllä Rontti osaa!
Ja Tiina: mekin tullaan Umn:ään ;)

Sonja kirjoitti...

Kiitos rohkaisusta, en kyllä silti ihmeitä meidän ekalle suoritukselle odota. :D Mutta itselle tässä on vaan tärkeintä se kisauran starttaaminen. Ja mölleissä voi ihan luvan kanssa mokailla, kyllä se siitä. :)