Sivut

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Kuulumisia

Blogi on viettänyt hiljaiseloa lomasta ja modeemiongelmasta johtuen. Ajattelin nyt kuitenkin päivitellä kuulumisiani. 

Agilityyn emme valitettavasti Rontin kanssa päässeet. Tässä tuloksemme: 
"Yhteistyötestinne Rontin kanssa sujui kaikin puolin hyvin. Kaipasimme kuitenkin lisää rohkeutta koiran palkkaamiseen ja kannustamiseen, sellaista näkyvää yhdessä tekemisen riemua ja lelulla revittelyä. Muutoin yhteistyönne on todella hyvää, joten sitkeästi vain hakemaan eri yhdistyksistä alkeiskurssipaikkaa!"

Harmittaa hiukkasen, koska olisin todella kovasti halunnut ryhmään. Toisaalta oli helpottavaa kuulla, että meillä menee koiran kanssa kivasti ja vika oli palkkaamisessani. Arvelinkin testin jälkeen, että olisi pitänyt rohkeammin palkata, tosin olin melkoisissa jännityksissä testissä, joten se myös sai menemään hieman "jäähän". Ajattelin viedä Rontin maksulliselle kurssille ja myöhemmin pyrkiä johonkin ryhmään, kun perusjutut ovat hallussa. Rahaa siihen menee, mutta haluan niin kovasti aloittaa agin.

Olemme käyneet myös etsijätreeneissä, jotka menivät kyllä melko surkeasti. Pyysin Rontille helppoa kulmikasta jälkeä ja herra paineli kaikissa kulmissa ohi. :) Maali kuitenkin löydettiin, mutta se ei kyllä kauheasti ollut koiran ansiota, vaan palautimme sen aina takasin jäljelle, josta jatkoi hetken ja alkoi sitten hölmöilemään. Ehkä koiralla oli vaan huono päivä. Jos jotain positiivista pitää sanoa, niin opetti minulle hieman koiranlukua. Jokaisessa kulmassa vilkaisi minua, mutta jatkoi kuitenkin väärään suuntaan. Eli koiran vilkaistessa kannattaisi pysäyttää se ja tarvittaessa palata hieman taaksepäin. Huomenna taas treenit, saa nähdä miten Rontilla menee.

Ei kommentteja: