Sivut

maanantai 14. maaliskuuta 2011

Sisäliikuntaa

Kuukauden koirakuvahaasteessa aiheena oli kuva, jossa koira tekee jonkun tempun tai tempun sijasta jotain muuta aktivoivaa. Itselläni on melko vähän kuvia Rontista temppuilemassa, koska kuvaan ne yleensä videolle. Koska kuvaksi kelpasi myös joku muu aktivointi, päätin valita hieman erilaisen kuvan.


Kuvassa Rontti alle vuoden vanhana. Pojalla oli ilmeisesti ollut hieman tylsää yksin kotona ollessaan. Oli siis päättänyt aktivoida itse itseään. Vaikka tilanne olikin melko ikävä, niin en voinut muuta kuin nauraa. Onneksi on jäänyt Rontin ainoaksi pentuajan tuhoamiseksi. (Huomatkaa kipsistä valkoinen nenä!) 

3 kommenttia:

Vuokko kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Vuokko kirjoitti...

"Voi Rontti minkä teit", siinäpä teksti kuvan alle : ) Meidän mittelityttö oli melkoinen "aktivaattori" pentuna. Tutki ja silppusi kaikkea, silloin ei naurattanut, mutta nyt jälkikäteen kyllä ; )

Sonja kirjoitti...

Itseäni kyllä nauratti kauheasti, koska koira oli niin syyllisen näköinen. :) (kuten kuvasta huomaa) Ja tosiaan oli pojan ekat ja vikat tuhoamiset, joten päästiin vähällä. Mielummin seinä, kun joku mun tärkee tavara. Isäntä onneksi osasi korjata, joten ei tullut juurikaan kuluja.