Sivut

perjantai 25. helmikuuta 2011

Melkoista sähläämistä

Kävimme eilen Rontin kanssa tokoilemassa Koirakoulu Kompassissa varatulla hallivuorolla. Ei mennyt ihan nappiin, mutta osasinkin odottaa sitä. Ollaan viimeksi syksyllä tokoiltu muiden koirien seurassa, joten Rontti otti paljon häiriötä muista.

Luoksetulot meni todella huonosti. Jouduin antamaan monta käskyä, ennenkuin lähti liikkeelle. Ja sitten kun herra viimein suvaitsi liikkua, niin tuli kävellen. :) Lopussa onneksi hieman parani ja tuli jo ravilla. 

Hyppy oikealla esteellä sujui todella hyvin. Rontti hakeutui hyppyyn innoissaan ja jos olin liian hidas palkassa, niin hyppäsi takaisin ja uudestaan yli. Pitää nyt täällä kotona harjoitella seisomista esteen takana. 

Paikkamakuut oli näissä treeneissä meidän paras suoritus. Otimme niitä myös niin, että laitoin koiran maahan ja menin itse kauemmaksi. Sitten Rontin takaa kutsuttiin muita koiria luokse. Hyvin pysyi, vaikka muut juoksivatkin ohi. Oli oikein hyvää harjoitusta kokeita silmällä pitäen. Ainakin alemmissa luokissa saattaa joku koira nousta ja lähteä liikkeelle, joten on hyvä myös harjoitella sellaista.

Kaiken kaikkiaan oli melkoiset sähläys treenit, mutta kyllä se tästä, kun tulee toi paikka tutuksi ja Rontti tottuu taas treenaamaan muiden seurassa.

Ei kommentteja: