Sivut

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Pentu

Blogi on viettänyt hiljaiseloa todella pitkään. Treenejä emme ole kuitenkaan jättäneet, vaan ne ovat jatkuneet entiseen malliin. Treeneistä ei ole ollut mitään erikoista kirjoitettavaa ja jotenkin on tuntunut melko samojen jankkaamiselta. Toinen syy hiljaiseen blogiin näyttää tältä:


Tai oikeastaan näytti, sillä tässä kaverilla on ikää vasta 3 viikkoa. Alempana oleva kuva on otettu heinäkuussa jolloin ihanuus saapui meille. :) Possu tottelee nimeä Pimu ja on rodultaan Dogo Argentino. 


Pimu tuli minulle toiseksi harratuskoiraksi. Pimun kanssa aloitamme nyt tammikuussa ID eli hajuntunnistuskurssin. Lisäksi aloitamme pentutottiksen ja mahdollisesti suunnitelmissa onkin jatkaa PK-juttuja, koska rodulla on oikeudet. Kotona olen opettanut pennulle perusasentoa, maahanmenoa, istumista, seisomista, kapulan pitoa ym. Suunnitelmissa on myös treenailla tokoa ja käydä kokeissakin. Nyt kuitenkin keskitymme hajuntunnistukseen ja myös Rontti saa aloittaa kotiopinnot. :)


Tämä kuva neidistä on tuoreempi, ikää 7 kuukautta. Treenijuttujen lisäksi käymme näyttelyissä ja ensimmäinen esiintyminen tapahtuu viikon kuluttua 13.1. Blogi pysyy edelleen Rontin treeniblogi nimellä, mutta jatkossa laitan postauksia myös pikkuneidistä.
Nyt hiljaisuus täällä blogissa on katkaistu ja alan pikkuhiljaa tekemään jääneitä postauksia. Niihin kuuluu mm. vuoden tavotteiden läpi käyminen ja lisäksi täytyy kirjoittaa meidän tokodebyytistä. :D

Ei kommentteja: