Sivut

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Agia taasen

Nykyisin meidän sunnuntait on pyhitetty agilitylle. Tänään taas suuntasimme kohti hakkilaa ja agijatkista. Tänään oli vuorossa kokonaisen, tosin helpon radan suorittamista. Ollaan me aikaisemminkin otettu lyhyitä ratoja, mutta ne ovat menneet melkolailla huonosti. Tänään homma kulki paremmin ja koira uskalsi irrota paremmin. Ongelmana on ollut, että haluaa juosta minun kanssa yhdessä ja sehän ei ole mahdollista. Yhtälö nopea koira ja hieman pihalla oleva ohjaaja on haastava yhdistelmä. Tänään kulki kuitenkin kivasti ja homma sujui melko katkeamattomasti. :)


Ennen radalle pääsyä harjoittelimme tyhjällä puolella ja otin tokoa koiran rauhallisesta vireestä johtuen. Tein kisanomaisesti seisomisen, hypyn ja luoksetulon. En palkannut liikkeiden välissä, vaan vasta lopuksi. Ihan kivasti meni, tosin hallilla tuppaa edelleen seuraamispaikka katoamaan. No harjoitusta vaan lisää.


Tässä vielä lopuksi kuva tämänpäiväisestä radastamme. Olen piirtänyt kuvan paintilla, joten lopputulos on melko hupaisa. Kuvasta kuitenkin ilmenee olennainen, eli meidän rata.